KingSize Arnhem Festival

Op Koningsnacht en -dag 2019 zijn we terug met een indrukwekkende show vol special effects, GRATIS toegang en top of the bill artiesten. Wij maken van een leuke- een onvergetelijke dag.

27 apr.
Yung Felix
Saturday 27 April 2019
Vaak zonder shirt, altijd met gouden tand: Yung Felix is een van de populairste producers on the decks die Nederland rijk is. Van zijn vroegere beats voor SLBMG tot samenwerkingen met Yellow Claw, Bizzey, Hef en Josylvio; Yung Felix werkt met de heetste artiesten van het moment. Zijn DJ-sets zijn knallend. Met zijn scala aan hits en dansbare beats weet hij telkens het publiek mee te nemen in zijn shows en domineert hij het hele festivalcircuit.
27 apr.
Afro Bros
Saturday 27 April 2019
Voor Afro Bros is KingSize Arnhem Festival een thuiswedstrijd. Dit duo treedt dit jaar weer op in hun geboortestad Arnhem. We weten precies wat deze heren doen en kunnen. Met hun platina hit ‘18+’ hebben ze hun strepen al lang verdiend. Producties voor Ronnie Flex en de megahit ‘X’ met J Balvin en Nicky Jam zijn het bewijsmateriaal: Jij gaat een geweldige avond krijgen!
27 apr.
Diaz & Bruno
Saturday 27 April 2019
Diaz en Bruno zijn ook van de partij! De heren hebben meerdere malen met hun eigen concept ‘Girls Goin’ Wild’ Ahoy uitverkocht en dat is niet onopgemerkt gebleven natuurlijk. Met grote zomertours is dit een van de vaste krachten van het Europese nachtleven. Mallorca, Cherso, Albufeira en allerlei festivals staan voor hen op het programma. Met een gouden plaat op zak komen ze KingSize Arnhem Festival rocken!
27 apr.
Sidney Samson
Saturday 27 April 2019
Dit jaar staat godfather Sidney Samson bij ons op het programma! Sidney is al zijn hele leven bezig met muziek en draait al vanaf zijn veertiende. Hij maakte een aantal jaar geleden hits als ‘Riverside’ en ‘Bludfire’, die nog vers in ons geheugen staan. In 2018 kwam hij met een nieuw project: THOP: een album wat hij geproduceerd heeft samen met rapper Sjaak. Sidney is helemaal terug met nieuw muziek, dus stilstaan is er niet bij tijdens zijn set.
27 apr.
De La Noise
Saturday 27 April 2019
De La Noise is een man met vele gezichten. Als succesvol choreograaf was hij verantwoordelijk voor veel (internationale) muziekvideo’s. De passie voor muziek is dus niet uit de lucht komen vallen. Met zijn technisch perfecte sets wordt hij uitgenodigd om overal ter wereld te draaien. Van Brazilië tot hartje Arnhem; bij ons op KingSize Festival!
27 apr.
Cathy
Saturday 27 April 2019
Cathy is nog niet zo lang bezig, maar je kunt haar bijna elk weekend vinden op feestjes door heel Nederland. De liefde voor muziek is al aanwezig sinds jong af aan. Ze droomde er altijd al van om mensen te laten dansen, en nieuwe muzikale experiences te creëren. Van Hiphop tot Baile Funk, en van Dancehall tot Afro: Ze weet de perfecte match te creëren waardoor stilstaan geen optie is.