KingSize Arnhem Festival Koningsdag

Op Koningsnacht en -dag 2018 zijn we terug met een indrukwekkende show vol special effects, GRATIS toegang en top of the bill artiesten. Wij maken van een leuke- een onvergetelijke dag. Meer artiesten worden hier snel bekendgemaakt!

27 APR
23:00
Sidney Samson
Friday 27 April 2018
Dit jaar staat godfather Sidney Samson op het programma! Sidney is al zijn hele leven bezig met muziek en draait al vanaf zijn veertiende. Hij maakte een aantal jaar geleden hits als ‘Bludfire’ en ‘Riverside’ die nog vers in ons geheugen staan. Afgelopen maand dropte hij nieuw werk. In samenwerking met Sjaak en 3robi kwam de track ‘Boss Like That’ en samen met Shaggy verscheen ‘The Officer’! Sidney is helemaal terug met nieuwe muziek en sluit op Koningsdag KingSize Arnhem Festival af!
27 APR
21:30
Bizzey
Friday 27 April 2018
Iedereen verklaarde hem voor gek toen hij op het hoogtepunt van YellowClaw aangaf solo verder te gaan. But, he did it! Met tracks als ‘JA!’, ‘Badman Ollo’ en ‘Doe Je Dans’ heeft hij flinke successen geboekt. Je kan gewoon niet meer naar een urban feest zonder een track van Bizzey te horen. Het enige wat wij je kunnen adviseren is: Trek geen makkelijk scheurbare broek aan, want door zijn sounds ga je up, down, left and right met je bakka all day!
27 APR
20:50
Weslo
Friday 27 April 2018
Weslo is een all-round DJ met een eigen stijl. Hij stond eerder al op festivals als Free Your Mind, 7th Sunday, Defqon 1., LatinVillage, Fusion of Dance én Amsterdam Open AIR, maar is ook vaak in Amsterdamse clubs als Jimmy Woo te vinden. Hij produceerde vorig jaar samen met Ketta de hit 'Je Gaat Zo Dik, Ouwe' voor Lil’ Kleine!
27 APR
20:30
Jani
Friday 27 April 2018
Aan de overkant van de waal hebben wij de ontwikkeling van Jani van dichtbij mee mogen maken. De getalenteerde DJ is op weg naar het grote succes. Ook is hij een gepassioneerd producer. Zijn beats hebben het tot de dance-tunes top 10 geschopt en de groten der aarde hebben zijn tracks gedraaid. Denk hierbij aan namen als Dimitri Vegas & Like Mike, Wolfpack, Blasterjaxx, Quintino, Billy the Kit, Roul and Doors, Michael Mendoza, Alvaro en Funk D!
27 APR
20:00
Bokoesam
Friday 27 April 2018
A legend in town! Al jarenlang een naam in de rap scéne, geboren in Amsterdam en opgestaan tijdens de release van het New Wave album samen met Lil’ Kleine, Ronnie Flex en Jonna Fraser. Onlangs bracht deze legend nog een album uit met de young trapgod van Nederland Jacin Trill, genaamd ‘Zo Vader Zo Zoon’. Het broodnodige recept voor een dikke mosh-pit dus!
27 APR
19:00
$hirak
Friday 27 April 2018
The wizard Jack $hirak mensen! In 2015 dropte hij zijn eerste hit ‘Drank & Drugs’ en sindsdien is het alleen maar vuur wat er uit zijn vingers komt. Zijn kast puilt uit van platina platen en achter de helft van alle YouTube video’s staat (prod Jack $hirak). Ook vanuit de DJ booth tovert hij altijd wat verrassends uit zijn hoge hoed!
27 APR
18:30
Maan
Friday 27 April 2018
Niet in Amsterdam, maar in Arnhem staat deze prachtige jongedame op het programma. Haar leven is in een stroomversnelling geraakt na het winnen van The Voice Of Holland in 2016. Met een mega-hit ‘Blijf Bij Mij’ ft Ronnie Flex, welke in de release week de #1 positie al behaalde, houdt niets haar meer tegen. Bij zowel tienermeisjes als in voetbalkantines is Maan een nieuw icoon. Netherlands better be ready for her!
27 APR
18:00
MC Tjen
Friday 27 April 2018
Al sinds Back in the day vormt MC Tjen een legendarisch duo met Vato Gonzalez. Bij het succes van de twee heren mag de waarde van een goede MC zeker niet onderschat worden. Voor deze speciale dag hebben we partystarter MC Tjen gevraagd om het podium te hosten. Welcome Tjen!
27 APR
17:30
Diaz & Bruno
Friday 27 April 2018
Diaz en Bruno zijn van de partij! De heren hebben meerdere malen met hun eigen concept ‘Girls Goin’ Wild’ Ahoy uitverkocht en dat is niet onopgemerkt gebleven natuurlijk. Met grote zomertours is dit een vaste kracht voor het Europese nachtleven. Mallorca, Cherso, Albufeira en allerlei festivals staan voor hen op het programma. Met een gouden plaat op zak komen ze KingSize Arnhem Festival rocken!
27 APR
16:30
Nafthaly Ramona
Friday 27 April 2018
Een opmars is gaande! Stap in die f*cking merry richting Arnhem, want Nafthaly Ramona gaat haar debuut maken op het jaarlijkse KingSize Arnhem Festival. Wanneer zij in de club is laat ze de boys met vlinders in de buik achter en meiden als haar grootste fan.
27 APR
16:00
Vinchenzo
Friday 27 April 2018
Vinchenzo Tahapary is geboren en opgegroeid in Tiel. De 17-jarige zanger is bekend geworden door het programma ‘The Voice Of Holland’ waarin hij de derde plaats haalde. Sinds zijn management deal bij SPEC, bij zijn voormalige TVOH-coach Ali-B, is hij in sneltreinvaart begonnen aan een opmars. Onlangs is zijn track ‘Daily’ platina gegaan, terwijl dit pas het begin is voor de boy!
27 APR
15:00
Funk D
Friday 27 April 2018
Funk D is een echte duizendpoot! Een eigen platenlabel ‘Mayhem Records’, eigen evenementen zoals Downtown Jungle en ontelbare edits, remixes en producties. De Funk D stoomtrein is niet te stoppen!
27 APR
14:00
Irwan
Friday 27 April 2018
Hij staat bekend als één van de beste eclectic DJ's van Europa. Lang voordat de term 'eclectic' bestond, draaide Irwan Kartosen al een unieke mix van house, hiphop en RnB. De combinatie van passie en talent heeft DJ Irwan ver gebracht. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Zelfs Chris Brown nam hem mee als voorprogramma voor zijn worldtour. In onze ogen misschien wel dé beste achter de decks!
27 APR
13:00
De La Noise
Friday 27 April 2018
De La Noise is een man met vele gezichten. Als succesvol choreograaf was hij verantwoordelijk voor veel (internationale) muziekvideo’s. De passie voor muziek is dus niet uit de lucht komen vallen. Met zijn technisch perfecte sets wordt hij uitgenodigd om overal ter wereld te draaien. Van Brazilië tot Arnhem!
27 APR
12:00
TEAM WAVES
Friday 27 April 2018
Arnhem’s own TEAM WAVES! MC HAMGOINGHAM en IAMS1 zijn het mastermind achter het RnB Avenue concept, wat 5th Avenue op de Korenmarkt laat schitteren. Denk aan Kizomba, Classics en sexy Urban! Deze boys gaan het podium van KingSize Arnhem Festival in vuur en vlam zetten 🔥
    27 APR
    12:00
    MC Nas-T
    Friday 27 April 2018
    Een van de MC’s tijdens Koningsdag is onze boy MC Nas-T! Hij staat bekend als een echte entertainer op het podium, maar ook daarbuiten. Deze geboren Surinamer kwam al vroeg in aanraking met verschillende culturen en muziekstijlen en weet als geen ander hoe je een fissa bouwt!