KingSize Arnhem Festival 2019

Op Koningsnacht en -dag 2019 zijn we terug met een indrukwekkende show vol special effects, GRATIS toegang en top of the bill artiesten. Wij maken van een leuke- een onvergetelijke dag.

27 apr.
23:00
Sidney Samson
Saturday 27 April 2019
Dit jaar staat godfather Sidney Samson bij ons op het programma! Sidney is al zijn hele leven bezig met muziek en draait al vanaf zijn veertiende. Hij maakte een aantal jaar geleden hits als ‘Riverside’ en ‘Bludfire’, die nog vers in ons geheugen staan. In 2018 kwam hij met een nieuw project: THOP: een album wat hij geproduceerd heeft samen met rapper Sjaak. Sidney is helemaal terug met nieuw muziek, dus stilstaan is er niet bij tijdens zijn set.
27 apr.
22:30
Funk D
Saturday 27 April 2019
Funk D is een echte duizendpoot! Hij tourde door Azië, draaide meerdere keren op Tomorrowland, heeft zijn eigen platenlabel ‘Mayhem Records’, eigen evenementen zoals Downtown Jungle en ontelbare edits, remixes en producties. De Funk D stoomtrein is niet te stoppen!
27 apr.
22:00
Boef
Saturday 27 April 2019
Gewoon Boef Man! Dit jaar op KingSize Arnhem Festival! Boef is bekend door zijn hits ‘Krantenwijk’, ‘Drama’ en ‘Come Again’. Eén van de grootste rappers van ons land brak door met zijn Zonamo-sessie en debuut EP ‘Gewoon Boef’. Zijn debuutalbum ‘Slaaptekort’, waarop één van zijn grootste hits ‘Habiba’ staat, ging platina. Kom hem checken op KingSize Arnhem Festival!
27 apr.
21:00
Afro Bros
Saturday 27 April 2019
Voor Afro Bros is KingSize Arnhem Festival een thuiswedstrijd. Dit duo treedt dit jaar weer op in hun geboortestad Arnhem. We weten precies wat deze heren doen en kunnen. Met hun platina hit ‘18+’ hebben ze hun strepen al lang verdiend. Producties voor Ronnie Flex en de megahit ‘X’ met J Balvin en Nicky Jam zijn het bewijsmateriaal: Jij gaat een geweldige avond krijgen!
27 apr.
20:15
Badd Dimes
Saturday 27 April 2019
Badd Dimes staat dit jaar voor het eerst op het KingSize Arnhem Festival! Hij is de man achter de track ‘Ben Je Down’ met Famke Louise. Met zijn producties heeft hij support ontvangen van artiesten als Hardwell, Afrojack, en Dimitri Vegas & Like Mike. Zijn bootyshake sound is een must in clubs en op festivals wereldwijd!
27 apr.
19:30
SMP
Saturday 27 April 2019
KingSize is een thuiswedstrijd voor SMP. De Arnhemse DJ is resident bij Encore Amsterdam. Hij weet altijd originele sets neer te zetten waarin zijn muziekkennis en skills perfect terug te horen zijn. Bijzijn is meemaken! Niet alleen omdat hij veelzijdig uit de hoek kan komen, maar ook omdat je sowieso je favoriete tracks gaat horen!
  27 apr.
  18:30
  Yung Felix
  Saturday 27 April 2019
  Vaak zonder shirt, altijd met gouden tand: Yung Felix is een van de populairste producers on the decks die Nederland rijk is. Van zijn vroegere beats voor SLBMG tot samenwerkingen met Yellow Claw, Bizzey, Hef en Josylvio; Yung Felix werkt met de heetste artiesten van het moment. Zijn DJ-sets zijn knallend. Met zijn scala aan hits en dansbare beats weet hij telkens het publiek mee te nemen in zijn shows en domineert hij het hele festivalcircuit.
  27 apr.
  18:00
  Snelle
  Saturday 27 April 2019
  Via een FunX talentenshow en twee 101Barz sessies staat Snelle komende zomer op het grootste Hiphop festival van Nederland: Woohah. Maar niet zonder een tussenstop op KingSize Arnhem Festival! Snelle is een ongekend gepassioneerde muzikant en een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een gewone Hollandse dorpsjongen ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren. Snelle's sound wordt gekenmerkt door een frisse flow en originele woordkeuze met 'echte' instrumenten als piano, gitaar en saxofoon.
  27 apr.
  17:00
  Nafthaly Ramona
  Saturday 27 April 2019
  “Waar woorden falen, spreekt muziek.” Dit gezegde beschrijft DJ Nafthaly Ramona precies. De knappe verschijning combineert Eclectic, Dancehall, House en trap invloeden. Haar eclectische geluid en haar aanstekelijke enthousiasme doen haar opvallen. Van Marokko tot Miami, en van België tot Curaçao, deze dame is over de hele wereld te vinden. Wanneer Nafthaly Ramona draait krijgen de heren vlinders in hun buik en worden dames haar nummer 1 fan.
  27 apr.
  16:00
  Diaz & Bruno
  Saturday 27 April 2019
  Diaz en Bruno zijn ook van de partij! De heren hebben meerdere malen met hun eigen concept ‘Girls Goin’ Wild’ Ahoy uitverkocht en dat is niet onopgemerkt gebleven natuurlijk. Met grote zomertours is dit een van de vaste krachten van het Europese nachtleven. Mallorca, Cherso, Albufeira en allerlei festivals staan voor hen op het programma. Met een gouden plaat op zak komen ze KingSize Arnhem Festival rocken!
  27 apr.
  15:30
  SFB
  Saturday 27 April 2019
  Tijdens Koningsdag hebben we SFB, kort voor Strictly Family Business, uitgenodigd! De crew bestaat uit vier leden: Frenna, Jandro, Priceless en KM. Na het succes van de Reset The Levels EP’s en New Wave was het geen verrassing dat hun debuutalbum Lituatie i.s.m. GLOWINTHEDARK binnenkwam op #2 in de Album Top 100. Het volgende album 77 Nachten kwam zelfs binnen op #1! Vele gouden- en platina platen, de BIG MAN THINGS tour en miljoenen streams. SFB is gaande!
  27 apr.
  15:00
  Sjaak
  Saturday 27 April 2019
  Dit jaar voor het eerst op het KingSize Arnhem Festival; Sjaak! Mister Shakes komt met een harde live-act voor jullie. Je kent hem natuurlijk van classics als ‘Stuk’, ‘Whoop Whoop’ en ‘Helemaal Naar De Klote’. In 2018 bracht hij een album uit met Sidney Samson en maakte hij de megahit ‘Stap Voor Stap’.
  27 apr.
  14:00
  De La Noise
  Saturday 27 April 2019
  B-boy, mc, producer, maar most of all: dj! Al sinds eind jaren ‘90 actief in de entertainment business. Of je hem nu kent van zijn maandelijkse set op FunX, zijn workshop in House of Talent, zijn producties, of gewoon van zijn hele dikke sets vol energie; je weet dat De La Noise garant staat voor een high quality performance! Van Brazilië en Suriname tot Thailand en Spanje, over de hele wereld wordt hij geboekt en 27 april staat hij bij ons op het KingSize Arnhem Festival!
  27 apr.
  13:00
  Funk D
  Saturday 27 April 2019
  Funk D is een echte duizendpoot! Hij tourde door Azië, draaide meerdere keren op Tomorrowland, heeft zijn eigen platenlabel ‘Mayhem Records’, eigen evenementen zoals Downtown Jungle en ontelbare edits, remixes en producties. De Funk D stoomtrein is niet te stoppen!
  27 apr.
  12:00
  Cathy
  Saturday 27 April 2019
  Cathy is nog niet zo lang bezig, maar je kunt haar bijna elk weekend vinden op feestjes door heel Nederland. De liefde voor muziek is al aanwezig sinds jong af aan. Ze droomde er altijd al van om mensen te laten dansen, en nieuwe muzikale experiences te creëren. Van Hiphop tot Baile Funk, en van Dancehall tot Afro: Ze weet de perfecte match te creëren waardoor stilstaan geen optie is.
  27 apr.
  MC Marboo
  Saturday 27 April 2019
  MC Marboo komt dit jaar weer als MC naar het Kingsize Arnhem Festival! Hij is bekend als vocalist op het nummer ‘Dom, Lomp & Famous’ van The Opposites, MC van DJ Billy the Kit en optredens als sidekick van een hoop Nederhop en Dance artiesten als Sidney Samson, Don Diablo en Gregor Salto. Na optredens op grote festivals als Mysteryland, Emporium en Latin Village kunnen wij niet wachten om hem te zien op KingSize!