KingSize Arnhem Festival 2019

Op Koningsnacht en -dag 2019 zijn we terug met een indrukwekkende show vol special effects, GRATIS toegang en top of the bill artiesten. Wij maken van een leuke- een onvergetelijke dag.

26 apr.
23:30
Funk D
Friday 26 April 2019
Funk D is een echte duizendpoot! Hij tourde door Azië, draaide meerdere keren op Tomorrowland, heeft zijn eigen platenlabel ‘Mayhem Records’, eigen evenementen zoals Downtown Jungle en ontelbare edits, remixes en producties. De Funk D stoomtrein is niet te stoppen!
26 apr.
23:00
Famke Louise
Friday 26 April 2019
Een introductie is overbodig, haar hits spreken voor zich: Slide, Op Me Monnie, Vroom, Fan, Wine Slow, Alleen Door Jou, Ben Je Down… Famke heeft dit ding on lock!🔒 Niks is te gek voor Famke Louise, een van Nederland haar populairste artiesten/vloggers. Met haar debuutsingle ‘Op Me Monnie’ domineerde ze eind 2017 wekenlang de Spotify charts. Na ‘Op Me Monnie’ ‘Vroom’ en ‘LIT’ kwam haar grootste track ‘Fan’ samen met Ronnie Flex uit. Dit nummer behaalde een Platina status.
26 apr.
22:00
Hato
Friday 26 April 2019
Bij het woord ‘fissa’ staat in het woordenboek: DJ HATO. Oke, dat is niet waar, maar alleen omdat het woord fissa nog niet in het woordenboek staat. Zorg ervoor dat je voorbereid bent op alles, want als hij draait wordt er geschuurd, gezongen, gedanst en gesprongen want het is nou eenmaal HATO’s jungle. Van Bootyshake naar Hiphop/R&B, maar ook van EDM naar Hardstyle, niets is te gek. Hato laat ‘turnup’ als een understatement klinken.
26 apr.
21:30
Leafs
Friday 26 April 2019
Dit jaar komt de jonge rapper Leafs voor het eerst naar het KingSize Arnhem Festival! De rapper tekende als jongste artiest ooit een contract bij Noah's Ark, toen was hij pas 15! Twee jaar later heeft hij grote hits achter zijn naam als ‘Mamacita’, ‘What Is Love’ en zat hij op de track ‘Drip’ van SFB!
26 apr.
20:30
Kris Kross Amsterdam
Friday 26 April 2019
Het energieke trio Kris Kross Amsterdam scoorde met ‘Sex’ een wereldwijde megahit. De KKA release ‘Whenever’ werd de ultieme zomerhit van 2018. Je kent ze natuurlijk van dé hit van dit moment ‘Hij Is Van Mij’ met Maan,Tabitha en Bizzey. Kom KKA checken tijdens Koningsnacht op Kingsize Arnhem Festival!
26 apr.
20:00
Frenna
Friday 26 April 2019
Louboutin, Freak in the Weekend en Viraal, een kleine greep uit de hits die Frenna de afgelopen tijd heeft gedropt. Hij heeft de Nederlandse Urban scene inmiddels veroverd en behoort tot de top artiesten van dit land. Afgelopen jaar is zijn nieuwe album Francis uitgekomen, waarvan de mega hit ‘Verleden Tijd’ in 24 uur het record van meest gestreamde track verbrak en wekenlang op nr. 1 gestaan in de Single Top 100.
26 apr.
19:00
Rob Black
Friday 26 April 2019
Tijdens Koningsnacht komt de Amsterdamse Rob Black naar KingSize Festival! De DJ en producer heeft als frontman van de succesvolle DJ act Girls Love DJ’s al vele draaiuren op zijn naam staan. Hij weet als geen ander de juiste sfeer neer te zetten in zijn sets. House gecombineerd met ritmische hiphop invloeden zorgen ervoor dat stilstaan geen optie is!
26 apr.
18:00
Janno Kersten
Friday 26 April 2019
Dit jaar is Janno Kersten weer van de partij op het KingSize Arnhem Festival! Deze getalenteerde DJ/producer is op weg naar het grote succes. Zijn beats hebben het tot de dance-tunes top 10 geschopt en de groten der aarde hebben zijn tracks gesupport. Denk hierbij aan namen als Dimitri Vegas & Like Mike, Wolfpack, Blasterjaxx, Quintino, Billy the Kit, Roul and Doors, Michael Mendoza, Alvaro en Funk D!
    26 apr.
    MC Serge V
    Friday 26 April 2019
    Een van de MC’s tijdens Koningsnacht en -dag is onze boy MC Serge V! Hij staat bekend als een echte entertainer op het podium, maar ook daarbuiten. Deze geboren Surinamer kwam al vroeg in aanraking met verschillende culturen en muziekstijlen en weet als geen ander hoe je een fissa bouwt!