KingSize Arnhem Festival Koningsnacht

Op Koningsnacht en -dag 2018 zijn we terug met een indrukwekkende show vol special effects, GRATIS toegang en top of the bill artiesten. Wij maken van een leuke- een onvergetelijke dag. De eerste namen zijn bekend!

26 APR
Dyna
Donderdag 26 april 2018
Er zijn weinig mensen die niks meegekregen hebben van de grote DYNA WAVE! Geen oma, vader, moeder, zoon of dochter die niet los gegaan is op de beats van DYNA. Met hits als ‘Round & Round’, ‘Work Voor Mij’ en op ‘Die Klit’ is Dyna een gerespecteerde artiest in de charts. Zijn DJ sets? Wie vorig jaar tijdens Koningsnacht bij KingSize Arnhem Festival was, weet waarom we hem dit jaar weer teruggevraagd hebben. Wat een energie! Caribische vibes, gemixt met de hedendaagse urban van de enthousiaste DJ krijgen jouw voeten van de vloer.
26 APR
Jayh
Donderdag 26 april 2018
De eerste live-artiest dit jaar, niemand minder dan de grote man Jayh! Jayh eet gesmolten vrouwenharten als ontbijt. Al lang actief als producer, maar sinds hij in 2009 bij TopNotch tekent en zijn album uitbrengt is hij niet meer weg te denken uit de charts, met hits als ‘Van Mij’ en ‘Mijn Baby’. Ook heeft hij verschillende gastbijdragen op zijn naam staan bij o.a. SBMG, Frenna, Jonna Fraser, Jebroer en Hef. Voor KingSize Arnhem Festival hebben we geluk: Nog maar vers van de pers brengt Jayh de nieuwe hit ‘Fluister’ uit in samenwerking met Dopebwoy, Jonna Fraser & Zefanio!
26 APR
Yung Felix
Donderdag 26 april 2018
Met versace's op het plein tijdens KingSize Arnhem Festival. Who else dan de meester Yung Felix. Zijn grote doorbraak heeft afgelopen jaar plaatsgevonden met hits als ‘Doe Je Dans’ en ‘Badman Ollo’. Een geniale, maar eigenwijze producer die het produceren van ‘Vroom’ als zijn ‘Kanye move’ zag. Gelukkig maar, want de producties van deze man zijn van ongekende kwaliteit. Het lijkt erop dat Felix nog lang niet klaar is met ‘Kanye moves’. Nog maar kort geleden dropte hij samen met Bizzey, Kraantje Pappie en Chivv de track ‘JA!’, waarvan de video meteen viral ging. Enough said about this Yung Legend!
26 APR
Childsplay
Donderdag 26 april 2018
Al jarenlang een naam in ons landje en ver daarbuiten! Jaarlijks killen ze plekken als Mallorca, Cherso en Albu. Maar voor hun zomertour weer van start gaat, gaan ze eerst aan de slag om jullie een onvergetelijke Koningsnacht te bezorgen bij KingSize Arnhem Festival! Met samenwerkingen op hits van Boef, Mula B, 3Robi en SBMG, weet je in ieder geval zeker dat de beste pokoes gedraaid gaan worden. Denk aan ‘Bobbel’, ‘Barman’ en ‘Puta’, afgemixt met hun eigen sauce!
26 APR
Afro Bros
Donderdag 26 april 2018
BREEK JE BAKKA! Zo zal het klinken wanneer Afro Bros de stage opkomen in hun geboortestad Arnhem, tijdens KingSize Arnhem Festival. We weten precies wat deze heren doen en kunnen. Met hun platina-hit ‘18+’ hebben ze hun strepen al lang verdiend. Producties voor Ronnie Flex zijn nummers ‘Energie’ & ‘Come Again’, die samen al meer dan 125 miljoen keer beluisterd zijn, zijn het bewijsmateriaal: Jij gaat een geweldige avond krijgen!
26 APR
Jani
Donderdag 26 april 2018
Aan de overkant van de waal hebben wij de ontwikkeling van Jani van dichtbij mee mogen maken. De getalenteerde DJ is op weg naar het grote succes. Ook is hij een gepassioneerd producer. Zijn beats hebben het tot de dance-tunes top 10 geschopt en de groten der aarde hebben zijn tracks gedraaid. Denk hierbij aan namen als Dimitri Vegas & Like Mike, Wolfpack, Blasterjaxx, Quintino, Billy the Kit, Roul and Doors, Michael Mendoza, Alvaro en Funk D!